Skap det flotteste uterom

I forbindelse med at Byggeindustrien har lansert det nye nettstedet www.hage.no, har vi startet vi en konkurranse om å skape det flotteste uterommet.

Dette er først og fremst en konkurranse for de profesjonelle aktørene i bransjen. Men er det noen privatpersoner/bedrifter som er meget fornøyd med den jobben som er gjort av proffe bedrifter, kan også dere sende inn forslag. Vi ønsker også gode bilder fra prosjektene.

I forbindelse med denne konkurransen har vi inngått et samarbeid med Steinsenteret som leverer utstyr/varer til en verdi på 20 000 kroner til vinnerne.

Det er nedsatt en egen jury med Knut Geir Bjartland, NAML (Norske anleggsgartnere), Nils Olav Nes, Steinsenteret og Per Helge Pedersen, Byggeindustrien.

Vi ønsker tilsendt en plan av uteromsprosjektet og bilder av det ferdige anlegget. I tillegg ønsker vi en kort begrunnelse fra deltakerne om hvorfor deres prosjekt skal vinne. Vi må ha påmeldinger innen 1.oktober 2008.

Vi har fått en del prosjekter, men vi ønsker langt flere. Derfor har vi nå utvidet fristen for påmelding til konkurransen.

Vinnerprosjektet offentliggjøres 1.november 2008. Vinnerprosjektet vil få omtale på hage.no, på bygg.no og i Byggeindustrien. I tillegg sendes det ut pressemeldinger til ulike media.

Send alle forslag og påmeldinger til php@bygg.no