Nyheter på Hagemessen

Det er mye nytt og spennende på Hagemessen. Stadig nye produkter og ideer dukker opp for å gjøre uterommet enda mer spennende. Her finner du noen av nyhetene. 

Smykkestener til hagen
Belegningsstein er både funksjonelt og praktisk i hagen. Likevel kan mange av de fremstå som litt anonyme. Noen smykkesteiner kan gjøre underverker for å lette opp inntrykket. I Gros Hage tilbyr noen vakre dekorsteiner fra keramiker Helle Nørby.

Fremtidens vanningssystem
Det patenterte vanningssystemet LawnBelt er spesielt laget for Norske forhold. Systemet er skjult, frostsikkert og enkelt å montere selv. Mer informasjon om produktet får du på Abakus sin stand inne på messen eller du kan få en demonstrasjon på Hus- og hyttetunet utenfor messesenteret hvor LawnBelt er installert.

”Det usynlige gjerdet”
Markedet har lenge søkt etter et virksomt middel for å holde dyr unna områder de er uønsket på. Revira er et middel som holder rådyr, hjort, elg, rein, sau, katt, mus, grevling, og andre dyr borte fra hagen din. Få med deg dette produktet på RoseExperten sin stand på messen.

Nydelige vannkanner
Britene er som kjent veldig opptatt av hagene sine. Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene, ei heller vannkannene de benytter seg av. På messen har du mulighet til å sikre deg vakre britiske kanner av ypperste kvalitet. Kannene finner du på standen til Tradisjonshagen. Stand nr: D02-22

Trendy hagemøbler
Få med deg sesongens nyheter fra Taigaen Gave og Plantesenter. Trendy hagemøbler som setter den ekstra spissen på alle uterom. Blant annet Scilla møbelgruppe i aluminiums ramme og rotting, med puter. Scilla leveres som gruppe med 6 stoler og 1 rundt bord. Bord 150cm i diameter med herdet glassplate. Stand nr: D03-08