Vi trekker 2x10 gratisbilletter til årets hagemesse på Lillestrøm. Foto: Ole Petter Opøien

Vinn gratisbilletter til Hagemessen

Helgen 21-23. april er det duket for årets store happening for hagefolket, nemlig Hagemessen på Lillestrøm. Delta i vår uhøytidelige konkurranse og vinn gratis billetter.

Hage.no har 20 billetter som vi gjerne vil dele med leserne. Hagemessen går av stabelen på Norges Varemesse på Lillestrøm og trakk i fjor over 20 000 publikummere.

Les også: I år blir Hagemessen enda grønnere

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å gå inn på hage.no's facebookside, legge igjen en kommentar eller dele en eller flere av artiklene med dine venner.

Legg igjen din kommentar på vår facebook-side her.

På facebook-siden publiserer hage.no fortløpende artikler fra vårt nettsted. Nyheter, tips og råd og ikke minst artikler om Hagemessen er daglig å finne på hage.no.

Når du har delt den artikkelen du liker, send navn og adresse til sb@bygg.no. Skriv "Messebilletter" i emnefeltet. Da er du med i konkurransen og trekningen av gratisbilletter til messen.

Vi trekker ut ti vinnere à to billetter.

Siste frist for deltakelse er onsdag 12. april, slik at vi rekker å sende ut billettene i god tid før messen starter.

Lykke til!

Bli med på hagequiz!
Delta gjerne i hage.no's store quiz, som går daglig i hele april og mai. Du kan vinne flotte premier: Hagebøker, hageredskaper, hageutstyr, arbeidsklær, medlemskap i Claus Dalbys Haveklubb mm.

Her finner du dagens spørsmål.