Illustrasjonsfoto

Park & Anlegg flytter til Norges Varemesse

Planleggingen av årets Park & Anlegg-messe er i full gang. Messen arrangeres i år 9.-10. november på Norges Varemesse, i samarbeid med LOG Utemiljø.

- Det var et naturlig steg videre i utviklingen av messen å inngå et samarbeid med Norges Varemesse. Vi er stolte av og glade for å kunne ta messen til nye høyder sammen med profesjonelle arrangører, og er sikre på at dette vil skape en endra bedre opplevelse for både besøkende og utstillere, sier Gry Vilde Østensen, markedssjef i LOG Utemiljø.

Arrangeres på og av Norges Varemesse

Messen har oppnådd stor vekst de siste årene og har vokst seg ut av LetoHallen der den har blitt arrangert siden oppstarten i 2011. På bakgrunn av dette arrangeres Park & Anlegg i 2016 for første gang på og av Norges Varemesse.

Fakta om Park & Anlegg:

- Fagmessen retter seg mot alle som jobber i park- og anleggsbransjen.

- Ble arrangert for første gang i LetoHallen i 2011 av LOG AS.

- Arrangeres på og av Norges Varemesse 9. - 10. november 2016.

- Vi har tatt en strategisk beslutning om å arrangere Park & Anlegg fordi vi ser et stort potensiale og muligheter for å videreutvikle messen. Vi ønsker å bygge videre på det gode grunnlaget som er lagt, forteller Andreas Ljones, prosjektleder for Park & Anlegg/Norges Varemesse.

På messen møtes relevante utstillere og beslutningstakere for to dager med handel, nettverksbygging og læring.

- Messen er den eneste av sitt slag i Norge. Vi planlegger en bransjefest og ønsker å styrke det faglige seminarprogrammet slik at vi bygger Park & Anlegg opp til å bli den viktigste møteplassen for bransjen, forteller prosjektlederen. 

– I tiden fremover kommer vi til å gå ut og prate med aktører i sektoren, og ønsker også de velkommen til å kontakte oss, avslutter Ljones.