<p>Grønn Gate i Rakkestad er et hagemarked fylt med stiklinger, stauder og hagerelaterte produkter. Det går av stabelen lørdag 7. mai.</p>Grønn gate i 2014. (Foto: Ruth Østby)Grønn gate i 2014. (Foto: Ruth Østby)Grønn gate i 2014. (Foto: Ruth Østby)

Inviterer til grønn gate i Rakkestad

For femte år på rad kan hageentusiaster samles til Grønn Gate i Rakkestad i Østfold lørdag 7. mai.

Det har blitt en tradisjon med dette årivsse arrangementet i østfoldbyen. Ifølge arrangøren blir det mange ulike aktiviteter når denne vårlige markedsdagene går av stabelen den første lørdagen i mai.

Salg av nyttevekster og planter, kåring av årets fugleskremsel, prikling med barna og salg av forskjellig hageutstyr og møbler er noe av det publikum kan vente seg. Arrangøren kan love en rekke spennende grønne aktiviteter og tilbud.

Storgaten blir stengt for trafikk og det står boder nedover gaten med masse forskjellig, settepoteter, stauder etc.

Arrangementet varer fra kl 10-15. Rakkestad ligger midt i Østfold, en times kjøretur fra Oslo.

Grønn gate er et samarbeid mellom Rakkestad Hagelag, Rakkestad Handelsstand, Næringshagen Østfold, Fru Blom, landskapsarkitektene Marius Berg Bostadløkken og Nils Skaarer og flere interesserte enkeltpersoner. Butikkene har superlørdag og Storgata er gågate, ifølge en pressemelding fra arrangøren.

For den hageinteresserte vil det være mye å finne: Stauder, busker og trær, settepoteter, jordskokk, hestegjødsel, honning, hagemøbler, hageredskap, lokal mat og mye mer.

Les mer om arrangementet, utstillere og fullstendig program på www.navet.no