<p>På Park- og lekeplassmessen vil ledende leverandører vise frem sitt utvalg av lekeapparater, møbler, utstyr og maskiner. Her er Lekolar i full sving med rigging til årets hagemesse.</p>Lekeplassutstillingene tar form på Hagemessen 2016.Park- og lekeplassaktørene inntar Hagemessen 2016.Park- og lekeplassaktørene inntar Hagemessen 2016.Park- og lekeplassaktørene inntar Hagemessen 2016.Lekeplassutstillingene tar form på Hagemessen 2016.

Rigger for park og lekeplass

Også i år blir det Park- og lekeplassmesse parallelt med Hagemessen på Lillestrøm.

Park og lekeplass er en arena for beslutningstagere innen park- og lekeplassutstyr. Dette er en messe integrert i hagemessen, som vil være åpen for publikum denne helgen på Lillestrøm.

– Utstillerne vil vise frem komplette oppbygde park- og lekemiljøer. Området er bygd opp både med tanke på  profesjonelle besøkende og øvrig publikum, sier prosjektleder Marit Sagen i Hagemessen.

I tillegg til lekeplassområder blir hallen benyttet til utstillere ønsker å profilere sine produkter overfor profesjonelle innkjøpere. Landets ledende leverandører vil vise frem sitt sortiment av klatrestativ, lekeapparater, husker og dekker, i tillegg til møbler, belysning, maskiner og utstyr.

Offentlige miljøer
– Mange produkter som er beregnet for offentlige miljøer egner seg like godt i private hjem og hager, så det vil være interessante utstillere og nyttige ideer for alle enten man besøker messen som privatperson eller som profesjonell innkjøper, sier Sagen.

Alle utstillerne innen park- og lekeplass er plassert i C-hallen, hvor også den gigantiske inspirasjonshagen til anleggsgartnerne i Naml region Øst er plassert.

Les mer: Bygger innendørs milllionhage

Ideer til parker og borettslag
– Vi tror våre profesjonelle besøkende vil ha stor nytte av at park og lekeplass er lagt i tilknytning til den store hagen som anleggsgartnerne bygger. Mange løsninger som presenteres her vil være gode ideer til parker og borettslag, i tillegg til at fagfolk vil være tilstede på området. Erfaringen viser at privatmarkedet også har interesse for proffprodukter, så her er det en miks av interesser som møtes, sier Sagen.

Hun understreker også på at det i de øvrige hallene vil bli presentert en rekke designhager. – Publikum har mye å glede seg til, enten det er park, hage eller terrasse som skal fornyes, avslutter messegeneralen.

Lekeplass-utstillere: Trigonor, Milas, Lekolar, Søve, Uniqa, Kompan, Tress, Cemer, Lek & Trivsel.

Park-utstillere: Ulefos, Vanning, Hako Ground & Garden, Friluftsprodukter

Park og lekeplassutstyr blir å finne på årets hagemesse. (Arkivfoto: Kristian Tjessem)