<p>Det er store dimensjoner på endel av det som bygges.</p>Anleggsgartnerelever er med og bygger på Hagemessen.Anleggsgartnerelever fra Sønsterud vgs. legger stein.Den store Naml-hagen tar form.Prosjektleder Torgeir Koteng i Hagespesialisten har ansvareet for byggingen av den store showhagen til Naml region Øst.Maskin og Utemiljø bygger også hage på Hagemessen.Hagemessen 2016 nærmer seg.Også i år blir det rikelig med lysthus og drivhus på Hagemessen. Her bygges det for fullt.Utstillingsarealene på Hagemessen begynner å ta form.Anleggsgartnere og elever bygger en gigantisk showhage til Hagemessen 2016.Maxbos stand begynner å ta form.Thaugland Trelastforretning er en av årets nykommere på Hagemessen.Det bygges for fullt til Hagemessen 2016.

Hektisk byggeinnspurt på Hagemessen

I hallene på Norges Varemesse bygges det nå for fullt før Hagemessen åpner førstkommende fredag (Video og bildekarusell)

Det er kun få dager til Hagemessen åpner dørene på Lillestrøm. Fredag kl 12 braker det løs med tidenes største begivenhet for hagefolket, og i flere uker har det vært hektisk byggevirksomhet i messehallene.

Den aller største anleggsjobben foregår i hall C, hvor den store utstillingshagen til anleggsgartnerne i Naml region Øst er plassert. Den er på hele 1500 kvadratmeter og tar mål av seg å vise publikum et spektakulært hageanlegg med mange spesielle løsninger.

Les mer om Naml-hagen her: Bygger innendørs millionhage

- De største utstillerne har holdt på å rigge en god stund. Det er mye som skal på plass før publikum kan slippe til. I tillegg til alle flotte designhagene som er under bygging, har lekeplassutstillerne montert flotte stands med markedets nyeste utstyr, sier prosjektleder Marit Sagen i Hagemessen.

- Messen er nå helt fulltegnet med ca 260 utstillere. Etternølerne som har tatt kontakt har blitt henvist til messen i 2017, avslutter Sagen.