Ferdigpakkede frittstående hagestuer i Lengte-serien  er tilgjengelig i størrelser fra 15 til 22 kvadratmeter.

Utvid boligen med frittstående hagestue

En av årets uteromstrender er frittstående hagestuer.

Ifølge en pressemelding fra Grønt Fokus vil vi se mer av frittstående hagestuer fremover. Den nye modellen Lengte lanseres denne våren.

Siden 1995 har Grønt Fokus levert hagestuer i ulike størrelser og stiler til norske villaeiere. En hagestue kan være en enkel måte å utvide hjemmet på, og skape et lyst og hyggelig rom, heter det i pressemeldingen.

Den nye hagestuen Lengte kan brukes på mange måter, enten som ekstra spisestue, oppholdsrom, poolrom eller spa.

- Med en frittstående hagestue er man ikke så bundet opp rent designmessig. Om plankeveggen ikke stemmer med selve huset gjør det ikke så mye så lenge hagestuen står fritt, sier brand manager, Mikael Jonsson i Grønt Fokus.

Han forteller at firmaet tilbyr tre ulike byggesett på frittstående hagestuer, men at også kan få kjøpt alle deler i løs vekt slik at man kan kappe, bygge og få den hagestuen og størrelsen man vil ha.

Hagestuekonseptet leveres med tydelige instruksjoner og høy kvalitet i materialer, teknikk og detaljer. Det finnes mange størrelser og versjoner å velge i. Når det gjelder frittstående hagestue som er frikoblet fra husets vegg er rommet ekstra forsterket for å tåle snø og vind.

Ferdig pakkede frittstående hagestuer er tilgjengelig i størrelser fra 15 til 22 kvadratmeter.