- Her er det vilt mye bra! Kom på hagemessen for å få inspirasjon og nye  ideer, sier Finn Schjøll, som falt for denne pavilljongen i rustent metall hvor man kan dekorere med eføy, villvin, klematis eller andre planter. (Foto: Svanhild Blakstad)

– Her myldrer det av nye ideer til hagen!

Blomsterdekoratør og tv-kjendis Finn Schjøll er begeistret for mangfoldet på årets hagemesse og oppfordrer folk til å besøke messen for å få nye ideer til hagen sin.

Finn Schjøll serverte TV-seerne en fargerik hagefrokost da han var i ilden for TV2s God morgen Norge allerede fra kl 7 i dag tidlig.

Hage.no fikk også en prat med Blomster-Finn, og han lot seg begeistre av mangfoldet hos de over 200 utstillerne.

- Her mysser det av ideer og inspirasjon, det er helt vilt, sier Schjøll.

Vi fant ham hos svenske Bosson, som stiller ut messens største og dyreste drivhus/oransjeri til den nette sum av 690.000 kroner.

Les mer her: Herskapelig i hagen

Men det var de rustne paviljongene som fanget Finn Schjølls interesse.

- Dette er helt fantastisk, her kan du dekorere med eføy, villvin, klematis - you name it. Mulighetene er uendelige, sier han, idet han tar noen eføyplanter og viser innehaver Christian Bosson hvordan det kan gjøres.

Schjøll roser også den store Naml-hagen og peker på at det mye god norsk design på messen, blant annet på hagemøbelfronten.

- Du kan lage ditt eget villvinhus, klematishus eller eføyhus. Dette er noe som virkelig skaper stemning, sier Finn Schjøll til utstiller Christer Bosson i Bossons.se, som for første gang deltar på Hagemessen med sine paviljonger. (Foto: Svanhild Blakstad)