Lasse Thorsen i Hagemessen kan forsikre om at de som er på jakt etter hagemøbler vil finne et rikt utvalg på årets messe. Her prøvesitter han en av gigantstolene på standen til Maskin og Utemiljø, som har bygget en designhage på 300 kvadratmeter.

På tide å bytte ut hagemøblene?

Er du på jakt etter nye utemøbler? I år er det hele 33 utstillere som har hagemøbler på programmet.

Møbler, tekstiler og pyntegjenstander danner helhet og skaper det lille ekstra til uterommet. Vurderer du å anskaffe nytt hagemøblement til terrassen, eller kanskje du bare trenger et kafebord og to stoler til balkongen eller solkroken?

På hagemessen får du se siste nyheter og trender på hagemøbelfronten, og du finner møbler i alle mulige varianter.

Kravet til hagemøbler har endret seg i takt med endret bruk. Nå ønsker nordmenn samme komfort ute som inne, og det brukes mye penger på uterommet.

Drømmen om lange, varme sommerkvelder lar seg virkeliggjøre takket være enkle hjelpemidler. Utesesongen blir lenger og lenger. Vi bygger vinterhager og benytter kunstig varme som aldri før. Møblene er en viktig del av helheten.
Leverandører av de mest anerkjente hagemøblene er på plass på Hagemessen. Ønsker du det helt spesielle, er det gode muligheter å finne det under messedagene.

Møbler i rotting, ulike tresorter, smijern og vedlikeholdsfrie plastmaterialer. Valgmulighetene er mange, og de finnnes i mange slags design, både moderne og tradisjonelt.

Her er oversikt over alle møbelutstillerne.