Mat og drikke for småfulgene skaper liv i hagen. Med denne nye fuglemateren fra Wildlife garden kan fuglene også få tilgang på vann.

Ny fuglemater med eget bad

Tørste fugler trenger ikke lenger å dra langt for å lete etter vann, men kan stanse i hagen din.

Nå lanserer Wildlife Garden en ny fuglemater – mater og bad i ett! Tørste fugler trenger ikke lenger å dra langt for å lete etter vann, men kan stanse i hagen din. Tilgang til vann kan faktisk øke antall fugler i hagen med hele 50 %.

Når småfuglene har spist mange av de harde og tørre frøene i fuglematen, blir de tørste. Derfor er det viktig å tilby vann i tillegg til maten. Mange småfugler liker også å bade både på vinteren og sommeren. Fuglebadet er innebygd i fuglematerens tak, og har en kant som er riflet for å gi bedre fotfeste til fuglene.

Materen rommer 5 liter, og kan fylles med alle sorter frø. Vinduene gjør det lett å se når den trenger påfyll.

Wildlife Gardens produkter utvikles i samarbeid med ornitologisk ekspertise. Maten ligger gjemt for vær og vind inne i materen. Fuglene kommer seg heller ikke inn for å sette seg i maten. Dette er en viktig detalj da det kan spre seg sykdommer blant fuglene dersom maten blir tilgriset med avføring.

Materen er laget av værbestandig pulverlakkert stål med et innslag av bambus i taket som er laget av slitesterkt polypropylenplast. Fuglemateren finnes i hvitt og svart. Med en moderne og stram design blir dette et høyt skattet innslag i hagen din, både av fugler og mennesker.