<p>Liv Opsahl hos messearrangør LOG satser sterkt mot park- og anelggsbransjen og har i år rekordmange utstillere og publikummere på i Letohallen. (Foto: Truls Tunmo)</p>Park- og anleggsmessen 2015. (Foto: Truls Tunmo)Park- og anleggsmessen 2015. (Foto: Truls Tunmo)Park- og anleggsmessen 2015. (Foto: Truls Tunmo)Park- og anleggsmessen 2015. (Foto: Truls Tunmo)Park- og anleggsmessen 2015. (Foto: Truls Tunmo)Park- og anleggsmessen 2015. (Foto: Truls Tunmo)Park- og anleggsmessen 2015. (Foto: Truls Tunmo)Park- og anleggsmessen 2015. (Foto: Truls Tunmo)Park- og anleggsmessen 2015. (Foto: Truls Tunmo)Park- og anleggsmessen 2015. (Foto: Truls Tunmo)Park- og anleggsmessen 2015. (Foto: Truls Tunmo)Park- og anleggsmessen 2015. (Foto: Truls Tunmo)Park- og anleggsmessen 2015. (Foto: Truls Tunmo)Park- og anleggsmessen 2015. (Foto: Truls Tunmo)

Park- og anleggsmessen vokser

Hele 82 utstillere fra park- og anleggsrelaterte bransjer har satt sitt preg på sin egen fagmesse i Letohallen på Dal. (Bildekarusell)

I dag avsluttes det to dager lange messearrangementet som har vært et utstillingsvindu for blant andre maskinleverandører, møbelindustri for offentlig miljø og gartnerredskap.

– Dette har vært veldig oppløftende. Vi har hatt om lag 1000 besøkende på disse to dagene, noe som betyr en fordobling fra i fjor, sier messegeneral Arild Sørlie til Byggeindustrien.

– Viktig treff
Han har vært ansvarlig for Park og Anlegg fagmesse siden starten for to år siden.

– Dette er tredje gang vi arrangerer denne messen, og jeg mener at vi har truffet godt. Det viktigste er å samle de bransjene som jobber mot park- og anleggssektoren. Det gjelder både for utstillere, og for de som skal kjøpe varer og tjenester, sier Sørlie.

– Eneste møteplass
Han mener at interessen er stigende fordi det ikke er lignende fagtreff for disse segmentene i anleggsbransjen.

– Før vi startet opp i 2012 her i Letohallen, har det ikke vært noen møteplass for denne delen av bransjen. Vi gleder oss over at både antall utstillere og besøkende har økt, sier Sørlie.

Messen arrangeres av LOG, i samarbeid med IBF og Normann Olsen.