<p>Tommy Tønsberg i Garden Living er en av mange utstillere som skal være med på årets hagefestival på Dokka. Her kan publikum kjøpe stauder, hageutstyr og hagebøker - og sikkert også få noen gode råd med på kjøpet. Bildet er fra fjorårets festival. (Foto: Tove Vesterås)<br></p>Hagefestival på Dokka. Foto: Foto: Tove VesteråsHagefestival på Dokka. Foto: Foto: Tove VesteråsHagefestival på Dokka. Foto: Foto: Tove VesteråsHagefestival på Dokka. Foto: Foto: Tove VesteråsHagefestival på Dokka. Foto: Foto: Tove Vesterås

Inviterer til hagefestival på Dokka

Nordre Land Hagelag gjentar suksessen og rigger til hagefestival for tredje år på rad.

Lørdag 28 og søndag 29. juni er det duket for stor hagefestival på Dokka. Nordre Land Hagelag gjentar suksessen fra foregående år og kan by på et rikholdig program med mange spennende utstillere og foredragsholdere på Bedeshustomta og i Storgata.

- Lørdag stenger vi Storgata for trafikk og fyller gata med utstillere som selger planter, hageutstyr og hagerelaterte produkter, sier Tove Vesterås i Nordre Land Hagelag.

Alt til hagen

Roseekspert Dag Lyngar skal holde roseauksjon på hagefestivalen på Dokka. (Foto: Svanhild Blakstad)

Det er et rikholdig program arrangøren kan by på, og det er et stort spenn på de 40 utstillerne.

Har du planer om hageprosjekter som hagedam, drivhus, hageskulpturer, nye hagemøbler, hageredskaper eller vil du rett og slett skaffe noen nye planter til hagen eller terrassen, er det stor sannsynlighet for at du vil finne noe av interesse på hagefestivalen. Det vil også bli mulighet til å smake på kortreist og økologisk mat.

Roseauksjon

På programmet forøvrig står blant annet roseauksjon med Dag Lyngar, foredrag med designduoen Arne og Carlos som har bygget opp en inspirerende og kreativ hage på 650 moh på Tonsåsen i Valdres, villblomstvandring, fotoutstilling med gamle hageredskap, plantesalg og mye mer.

Se komplett oversikt over programmet her.