Sandkasse murt i lettklinker fra Finja.

Mur en sandkasse i lettklinker

Plasser barnas favorittlekeplass i din egen hage.

Med en stor sandkasse er det rom for både fantasifull lek og kreative sandslott. Du kan enkelt mure en stødig sandkasse som forblir en populær lekeplass for barna i mange år framover.

Betonggprodusenten Finja har utviklet en "gjør det selv"-beskrivelse for å mure en sandkasse av lettklinkerblokker som tåler lek.

Ved å følge den enkle beskrivelsen blir muringen et spennende og kreativt arbeid. Beskrivelsen inneholder alt du trenger å vite og anskaffe deg, fra fundament til ferdig sandkasse.

– En murt sandkasse er stabil og tilnærmet vedlikeholdsfri inntil barna har vokst opp. Da kan den brukes til noe annet, for eksempel som et blomster- eller grønnsaksbed, sier Veronica Jensen på Finja.

Her finner du gjør det selv-beskrivelsen

Riktig sand i sandkassen

De beste sandslottene krever den beste sanden. Finjas Sandlådesand er en naturlig sand som har akkurat den rette strukturen og detaljnivået for alle typer sandlek.

Finja jobber kontinuerlig med nye idéer til gjør det selv-beskrivelser som skal inspirere til kreativt arbeid med betong og murprodukter. Her finnes både enkle prosjekter for nybegynneren og litt større utfordringer for de som har murt og støpt tidligere. For fler tips og idéer, se www.finja.no