<p>Geir Nagelsen i GartnerTeknikk slipper å ta med seg drivhusene han har utstilt på standen hjem til Bergen. De er alle solgt etter to dager på Hagemessen.<br></p> Foto: Foto: Svanhild BlakstadFoto: Foto: Svanhild BlakstadFoto: Foto: Svanhild BlakstadFoto: Foto: Svanhild BlakstadFoto: Foto: Svanhild BlakstadFoto: Foto: Svanhild BlakstadFoto: Foto: Svanhild BlakstadFoto: Foto: Svanhild BlakstadFoto: Foto: Svanhild BlakstadFoto: Foto: Svanhild BlakstadFoto: Foto: Svanhild BlakstadFoto: Foto: Svanhild BlakstadFoto: Trond Joelson

Stor interesse for drivhus og utestuer

I år er det over 30 utstilte modeller av drivhus, lysthus og utestuer på Hagemessen, og interessen fra publikum er stor. (Bildekarusell)

- Jeg har solgt hele utstillingen min, som består av fire drivhus og ett terrassetak, sier Geir Nagelsen i GartnerTeknikk fra Bergen.

Han har spesialisert seg på drivhus i solid kvalitet fra ca fem kvadratmeter og opp til hundre, i en prisklasse fra ca 11 000 kroner til flere hundre tusen kroner.

Han har hatt godt besøk på sin stand, og forteller at den typiske drivhuskunden gjerne er godt voksne som vil bytte ut drivhuset de har med noe bedre.

- Vårt motto er at vi ikke skal ha noen reklamasjoner, sier Nagelsen, som etter to dager har solgt tilsammen ti drivhus på Hagemessen, inkludert de han har har utstilt på stand.

Drivhus er ikke bare for folk med hager. Nagelsen kan fortelle at han også under messen har solgt et drivhus på 6,5 kvadratmeter som skal monteres på en terrasse i 3 etasje.