En god beskjæringssaks gjør hagearbeidet enklere.

Nye hageredskaper fra Fiskars

Hageredskapsserien Inspiration fra Fiskars kommer nå i ny drakt.

Fiskars Inspiration-serien fortsetter å markere seg med holdbarhet, lav vekt , ergonomi, god kvalitet og design som de er blitt kjent for, ifølge en pressemelding fra Fiskars.

Nå kommer serien i et helt nytt blått fargetema kalt Lucy.

Sortimentet omfatter produkter fra den opprinnelige serien: En enkel beskjæringssaks, planteskje, kultivator og plantehakke.

I tillegg kommer et gavesett bestående av planteskje, kultivator og beskjæringssaks.

Klippekraft

Fiskars Inspiration beskjæringssaks har holdbar karbonstålkniver som er PTFE-belagt for mindre friksjon. Håndtaket er laget av lett holdbar FiberComp (Fiskars fiberglassforsterketkompositt ). Bladet er sideskjær som er velegnet for nye og friske greiner. Klippekapasitet 22 mm.

Resultatet i detaljene

Planteredskapene er gode medhjelpere i bed, potter og blomsterkassen. Fiskars Inspiration planteskje er ideell for planting av løk og blomster, og små graveoppgaver, mens de bøyde tinnene på Fiskars Inspiration Kultivator er spesielt bra for lufting eller løsne hard jord.

Plantehakken, med sitt lengre skaft, er et multiverktøy for luking og kultivering. Alle planteredskapene i serien er laget av slitesterk og lett FiberComp som gjør dem behagelige å jobbe med.

Blad og tinner kan skjerpes. Alle redskapene har også et praktisk hull for oppheng, så du kan ’pynte’ uthusveggen med Fiskars Inspiration-samlingen .