Ny prosjektingeniør til A. Markussen

Torbjørn Johnsen er ansatt som prosjektingeniør hos anleggsgartner A. Markussen i Narvik.

A. Markussen er Nord-Norges ledende mesterbedrift innen anleggsgartnerfaget. Fra nyttår er Torbjørn Johnsen ansatt som prosjektleder. Han vil ha faglig ansvar for prosjekter med planlegging, styre, kontrollere og følge med på alle deler av et prosjekt, ifølge en pressemelding fra Narvik-firmaet.

Johnsen innehar en bachelor i Bygg og Anlegg fra Høgskolen i Narvik samt påbegynt masterutdannelse i integrert bygningsteknologi. Johnsen kommer sist fra stillingen hos Veidekke Entreprenør AS som anleggsleder. Fra tidligere har han vært ansatt i bedriften Betongrenovering AS som anlegg-/prosjektleder og før den tid driftsleder ved Consto AS.

- Vi er svært fornøyde med at Torbjørn nå er på plass hos oss. Vi går spennende tider i møte og har lenge vært på utkikk etter en erfaren prosjektleder, sier daglig leder Florian Aschwanden.

A. Markussen AS har siden 1978 aktivt bidratt til kreativ utvikling av private og offentlige uteareal i Nord-Norge. Med solid firmaet  tjenester som prosjektering og ferdigstilling av privat og offentlig uteareal, grunnarbeid og kommunaltekniske anlegg, vedlikehold og bygging av infrastruktur for jernbane, suge- og blåsejobber med VakuumJet.

Bedriften har 23 fast ansatte og i høysesong er det ca 40 ansatte.

Bedriften har avdelinger i Narvik, Harstad og Tromsø.