<p>Disse små trærne av sibirkornell, prydepler og ilex var det nok mange som ville hjem for å lage. (Foto: Dorte Finstad, Vea)<br></p>Hjerte dekorert med Ilex-bær og en Paphiopedilum-orkidé som har blitt "forhøyet" med greiner av sibirkornell. (Foto: Dorte Finstad, Vea)(Foto: Dorte Finstad, Vea)Til jul kan det gjerne glitre og alt behøver ikke være rødt eller hvitt. Her har Stein Are Hansen laget en vakker dekorasjon i gylne farger. (Foto: Dorte Finstad, Vea)(Foto: Dorte Finstad, Vea)(Foto: Dorte Finstad, Vea)Faglærer Linda Øverby og avdelingsleder for blomsterdekoratørfag, Hansens dekorasjon. Han har laget en mansjett av magnoliabalder som er festet på oasis med knappenåler. (Foto: Dorte Finstad, Vea)Disse små trærne av sibirkornell, prydepler og ilex var det nok mange som ville hjem for å lage. Vi ble ihvertfall inspirert!

Inspirerte med juledekorasjoner

Blomsterdekoratør Stein Are Hansen kan kunsten å lage flotte juledekorasjoner! (Bildekarusell)

Interflora Hedmark og Oppland inviterer hvert år blomsterbransjen til julemøte.

Nylig var over 100 blomsterhandlere og blomsterdekoratører samlet for sosialt samvær, deling av erfaringer og ikke minst for inspirasjon.

Verdensmester og blomsterdekoratør Stein Are Hansen hadde tatt turen til Hedmarken for å inspirere innlandets blomsterdekoratører før jul.

Se bildene og bli inspirert!