Naml-treff på Slottsplassen

I to dager samles anleggsgartnere, studenter og opplæringskontor til fagtreff i hovedstaden. Første post på programmet var den nye Slottsplassen.

Bare en uke etter offisiell gjenåpning av Slottsplassen kunne et førtitalls bransjefolk fra anleggsgartnernæringen besiktige den ferdigstilte paradeplassen, under kyndig omvisning av Pål Lund i totalentreprenør Steen og Lund, landskapsingeniør Bjørn Berger i Link Arkitektur og prosjektleder Tor Jørgen Askim i Naml.

Befaringen på Slottsplassen var første post på programmet i Namls todagerssamling «Pedagogisk nettverk», som er lagt til Oslo 30-31 oktober.

På programmet står ellers besøk på flere prosjekter utført av Naml-medlemmer. I tillegg blir det tatt opp aktuelle saker som berører dagens og fremtidens utdanning og rekruttering, opplyser Tor Jørgen Askim i Naml.

Deltakerne vil foruten befaringen på Slottsplassen besøke Barcoderekka ved Operaen hvor Braathen Landskap skal snakke om urban byutvikling. Av øvrige programposter står den nye skulpturparken på Ekeberg – et anlegg som er bygd på grunn med tilbaksbegrensninger. I Alna bydel ser deltakerne på en vellykket bekkeåpning – fra kulvert til bekk gjennom ingenmannsland.

På dag 2 er temaet «Fagutdanning i endring», hvor blant annet temaet takhager blir behandlet gjennom et foredrag ved landskapsarkitekt Per Malmos fra Danmark.

Her kan du lese mer om Namls kurs- og etterutdanningstilbud.