Leca inviterer på hageekspert-date

Weber Leca gjentar suksessen med gratis ekspertråd til hagen. Under årets Bygg Reis Deg-messe vil hagedesigner Darren Saines dele sine beste design- og hagebyggetips med publikum.

Weber Leca hadde stor suksess med speed-dating under Hagemessen tidligere i år, hvor alle gratis-konsultasjonene med hageeksperten ble fullbooket etter kort tid.

Det kan du lese mer om her: Fikk gratis hageråd av Darren Saines.

På årets Bygg Reis Deg, som går av stabelen på Norges Varemesse på Lillestrøm 16-20 oktober, kjører Weber det samme opplegget.

Publikum kan bestille en halvtimes speed-date med den kjente hagedesigneren, som i flere år har samarbeidet med Weber Leca.

Flere temaer
Men det finnes også andre temaer enn bare hagedesign, hvor publikum kan få gode gratisråd.

– Vi har jo en rekke flinke folk hos oss som er eksperter på mange forskjellige ting, så vi tilbyr fri bruk av deres kompetanse under messen, sier salgsdirektør Carl-Petter Simonsen.

– Book en halvtime, så kan du i en fredelig annenetasje på vår stand i fred og ro diskutere ditt prosjekt, dine tegninger eller dine spørsmål. Speed-datingen tilbys både privatkunder og proffer, sier Simonsen.

Fra drømmehage til våtrom
Drømmehagen: La hagedesigner Darren Saines hjelpe deg med å designe din drømmehage. Ta gjerne med tegninger og bilder.

Bygg trygge våtrom: Våtrom er de dyreste og mest skadeutsatte rommene i huset. Ekspertene forteller deg hvordan du skal bygge tørt, trygt og risikofritt.

Murfasader: Hva er egentlig flottere enn en velholdt murfasade? Her får du tips og råd både for nybygg og rehabilitering.

Gulvavretting og komplette gulvløsninger: Weber har et vell av gode løsninger å by på. Her får du hjelp, enten du skal avrette entreen eller trenger et komplett gulv med krav til lyd, varme, slitasje eller annet.

Ditt Leca-prosjekt: Råd, tips og veiledning. Har du et Leca prosjekt i tankene, er dette en verdifull halvtime for deg. Ta gjerne med tegninger, så får du hjelp til å finne gode løsninger på store og små prosjekter.

Vær raskt ute
Først til mølla-prinsippet gjelder, så det lønner seg å være tidlig ute med påmelding.

Du kan melde deg på via Webers nettsider: www.weber-norge.no, på telefon 22 88 77 00 eller på mail til info@weber-norge.no. Du må opplyse hvilket tema du ønsker eksperthjelp på.