Finn sol og glede på Hagemessen!

– Det er bare å ta seg en tur på Hagemessen på Lillestrøm i det vinterlige østlandsværet. Her inne er det bare sol og glede, sa Finn Schjøll til hage.no da messen åpnet fredag 12. april.

Finn Schjøll var hjertelig tilstede på Hagemessens første dag, og hage.no fikk en kort prat med den kjente blomsterdekoratøren og TV-personligheten like før publikum strømmet gjennom portene på Norges Varemesse fredag formiddag.

Blomster-Finn kom rett fra direktesending på TV2s. Kanalen hadde en rekke innslag på God Morgen Norge før messen åpnet.

Mye inspirasjon
– Det er mange gode grunner til at folk bør besøke Hagemessen. Her kan man få en oversikt over hvilke muligheter som finnes i hagen eller uterommet, og ikke minst bli inspirert og få gode ideer, sier Blomster-Finn.

Han fremhever blant annet utstillingshagene, hvor man kan se ulike løsninger med stein, gress, møbler og utforming.

– Her kan man se hvordan proffene gjør det og få ideer til hva man selv kan gjøre hjemme. Gi hagen struktur og et skikkelig løft, oppfordrer Schjøll.

Han påpeker at nordmenn lever annerledes nå enn vi gjorde for 30 år siden:

– Vi lever mer som sydeuropeerne og vi vil være mest mulig ute. Da vil vi også ha det fint og stilig rundt oss i uterommet, sier han.

Drivhus og utestuer
Schjøll fremhever også at det er mange utstillere med gode løsninger og produkter innen drivhus og hagestuer.

–Drivhus kommer for fullt, og her er det mye å velge blant, både av rimelige og dyrere løsninger, sier han, som selv er en huga drivhusentusiast.

Hageredskaper
Han slår også et slag for en rekke utstillere som viser frem hageredskaper.

– Det er viktig med gode redskaper når man skal jobbe i hagen. Selv har jeg en forkjærlighet for eik og stål, da eik er et fantastisk materiale å holde i. Her på messen finnes det mange som har gode redskaper til overkommelige priser, sier han.

Og til publikum som bor slik til, har Blomster-Finn en klar oppfordring: Nå som det er så dårlig vær, besøk Hagemessen. Her er det bare sol, sommer og glede. Og det beste av alt: Du trenger ikke ha dårlig samvittiget for at du skulle vært i hagen og jobbet!