Rockegartner med kjøkkenhagebok

Den nye boken «Enkel kjøkkenhage på 1-2-3» gir alle de beste tipsene til hvordan du kan dyrke mat selv i vinduskarmen, på balkongen, i krukker, kar eller bed.

Håkon Mella,  som både er gartner og rockemusiker, står bak den nye boken, som er gitt ut på J. M. Stenersens forlag.

I «Enkel kjøkkenhage på 1-2-3» lærer du blant annet hva du må tenke på før du går i gang med å dyrke, hvilke grønnsaker og urter som garantert gir suksess, og hvordan man kan få til eksotiske frukter som melon, kiwi og ananas.

Forfatteren forteller også hvordan du best kan ta vare på godsakene du har dyrket ved å tørke, safte og sylte. Å dyrke maten selv er sunt, enkelt, miljøvennlig og trendy!

Håkon Mella har bred erfaring med små og store dyrkeprosjekter. Han har en bachelor i internasjonale miljø – og utviklingsstudier fra Universitetet for miljø og biovitenskap i Ås, og har jobbet flere år i miljøvernorganisasjonen Grønn Hverdag.

Nå jobber han som kokk på Mono og ved diverse festivaler og arrangementer, ved siden av studiene. På fritiden jobber han som frivillig ved Geitmyra skolehage i Oslo hvor han dyrker grønnsaker, holder bier og mater høns i samarbeid med skolebarn. Han er også tidligere gitarist i hardcorebandet JR Ewing.