Hagemote for amatører og proffer

Garden Girl har spesialisert seg på på hageklær og arbeidstøy spesielt for kvinner. Firmaet vil delta på hagemessen på Lillestrøm i april og melder om mange nyheter for 2013.

Garden Girl-klærne passer også til kvinner i andre yrkesgrupper hvor funksjonalitet til arbeidsklær er viktig. Selskapet har også utvidet med en egen serie arbeidsklær for kvinner i Bygg og Anlegg og til de som har krav til varsel, ifølge en pressemelding fra selskapet.

Årets nyheter deler kolleksjonen inn i tre deler:

Pro
GardenGirl pro er en ny kolleksjon med hageklær og tilbehør, designet for den smarte gartner. I denne linjen er det lagt ekstra vekt på detaljer og funksjonalitet.

Retro
Et snev av 50-tallet blandet inn i den nye Retro-kolleksjon. Det er en ny trendy linje med morsomme og praktiske hageklær designet av kvinner for kvinner.

Her finnes blant annet nye ultralette støvler, som også kan brukes utenfor hagegjerdet, samt den praktiske hagevesken i Oil canavas.

Classic
I denne linjen finnes de bestselgende produkter frem til nå.

- Etterspørselen av buksemodellen Roses Brown steg kraftig i fjor, og nå har denne fargen fått flere matchende plagg. Fjorårets helrosa jubileumsbukse ble en suksess, og vi er glade for at vi fortsatt kan levere denne, vel og merke så langt lageret rekker, sier markedsanasvarlig Cathrine Madsen i Garden Girl.

Hageredskap
Sortimentet med hageredskap er utvidet med en liten spiss hagesaks. Denne er praktisk når blomstene skal pusses og renses. Alle våre hansker, leveres også denne sesongen.

Deltar på mange hagearrangementer
Garden Girl vil denne våren og sommeren delta på en rekke arrangementer rundt om i landet. Det største er hagemessen på Lillestrøm, hvor firmaet skal ha stand og hvor det blir mulighet til å ta produktene nærmere i øyensyn.

De vil også delta på Ute-Fritidsmessen i Stavanger 15-17 mars.

Les mer om nyhetene på Gardengirl.no