Trendy fargeklatt på kjøkkenet

Nå får du kombiskap til kjøkkenet i nye og trendy farger, melder Electrolux.

Mange mener kjøkkenet er boligens viktigste rom og bruker mye tid der. Da er det viktig å gjøre rommet praktisk, funksjonelt og ikke minst inspirerende.

Colour Range kombiskap i nye trendy farger vil utgjøre en fargeklatt på kjøkkenet, heter det i en pressemelding fra Electrolux.

– Kombiskapene våre er populære, men mange etterspør produkter med farger, ikke bare sort, hvitt og stål. Derfor har vi laget et utvalg som byr på lekre og tidsmessig riktige farger med et eksklusivt preg, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux.

Kombiskapene i den nye Color Range fra Electrolux har:
- buede dører uten synlige lister
- langt vertikalt metallhåndtak
- LCD-display
- fargevalgene Glossy Red, Satin Lime Green, Ebony Stainless Steel, og Chocolate Brown i tillegg til hvitt og rustfritt stål

Riktig temperatur og fuktighet
Like viktig som utseendet, er hva som finnes på innsiden. Alle hobbykokker vet at gode råvarer er et must. Jevn temperatur og riktig luftfuktighet er alfa og omega for å beholde råvarer friske og næringsrike.

Kombiskap har tradisjonelt hatt felles kjølesystem i både kjøle- og frysedelen, noe som har medført for tørr luft i kjøleskapet. Kombiskap med Twin Tech teknologi fra Electrolux gjør disse utfordringene til historie.

Twin Tech teknologi innebærer at kombiskapet har to separate kjølesystem, samt separate luftstrømmer. Kjøleskap og fryser er dermed uavhengig av hverandre. Det gir rett klima i kjøleskapet som forhindrer matvarer fra å tørke ut og miste sin friskhet. Kombiskapet har også ”FrostFree” frysedel. Avriming trengs ikke. Twin Tech teknologien gjør også kombiskapene energieffektive (A+).