Flott gave til Sunnaas

Vi vil berømme dem som har tatt initativet til oppgradering av takterrassen på Sunnaas sykehus på Nesodden. Dette er et spleiselag mellom Mester Grønn og en rekke andre firmaer, og etter planen skal takhagen stå ferdig før sommeren.

Hagedesigner Darren Saines har tegnet takhagen som vil få universell utforming slik at pasienter blant annet med rullestol kan bruke den. Tusenvis av mennesker har fått hjelp og støtte fra miljøet på Sunnaas til å komme tilbake til livet etter sykdom og ulykker.

Når denne takterrassen nå oppdateres vil dette bli et syn for guder. Dette er også en terrasse hvor man har et fantastisk skue utover Oslofjorden

– Dette er en storstilt dugnad som ikke skal koste sykehuset en krone, sier markedsdirektør Eirik Grønlie i hovedsponsor Mester Grønn til hage.no.

Årlig er rundt 5000 pasienter innom Sunnaas sykehus, som er et spesialsykehus for medisinsk rehabilitering (trafikkskader, brannskader etc). Den nye takterrassen vil bli populær både for pasienter, pårørende og ansatte.