Vinn miljøvennlig oppussing av barnehagen.

Nå har alle norske barnehager mulighet til å vinne fargeglade omgivelser og et bedre miljø.

Konkurranse-fakta

Start og slutt: Konkurransen starter 1. februar 2012 og avstemmingen foregår til og med 2. april hos Nordsjö på Facebook. Gå inn på www.facebook.com/Nordsjonorge
Deltakere: Det er sendt invitasjon til 800 barnehager i hele landet, men alle barnehager er velkommen til å delta. Påmelding skjer på Facebook.
Avstemming: Alle har lov til å stemme.
Vinnere: Den barnehagen som har flest stemmer når konkurransen avsluttes 2. april vinner.
Offentliggjøring: Vinneren blir offentliggjort på Facebook 10. april.
Premie: Premien er profesjonell hjelp til å fargesette, maling, nødvendig verktøy, opplæring og bistand til selve oppussingen som skjer i samarbeid med foreldre og personale i barnehagen.

Malingsprodusenten Nordsjö inviterer barnehager over hele landet til konkurranse. Målet er å rette oppmerksomhet mot betydningen av miljøvennlige maleprodukter.

Konkurransen starter 1. februar og går ut på å engasjere foreldre, besteforeldre, venner og andre til å stemme, for å vinne oppussing i barnehagen.

Det er en kjensgjerning at farger virker oppmuntrende og stimulerer barns aktivitet. Nordsjö ønsker å bidra til at flere barn får fargeglade omgivelser og samtidig sette fokus på viktigheten av å bruke miljøvennlige produkter ved oppussing, både der barn og voksne ferdes.

- Nordsjö er den eneste malingsprodusenten som har utviklet alt du trenger fra sparkel, via grunning til maling, som tilfredsstiller alle viktige miljøkrav og er godkjent av det nordiske miljømerket Svanen. Ett viktig skritt til langsiktig og varig miljøtenking er å henvende seg til de som omgås barn og barna selv, tror Mette Dahl ansvarlig for varemerket Nordsjö i Norge.

Delta på Facebook
Like sikkert som vårfornemmelser, melder behovet for farger seg; hjemme og på jobben. Fargetrendene for 2012 spår mer fargesterke kulører, noe som især våre yngste vil glede seg over.

Konkurransen foregår ved at flest mulig stemmer på sin favorittbarnehage på Facebook. Premien er profesjonell hjelp til å fargesette, maling, nødvendig verktøy, opplæring og bistand til selve oppussingen; et samarbeide mellom Nordsjö, foreldre og personale i barnehagen.

- Barn blir påvirket og inspirert av sine omgivelser, akkurat som vi voksne. De fleste barn foretrekker sterke farger, som får barn til å føle seg velkommen og øker trivselen. Dette bør gjenspeile omgivelsene deres også i barnehagene, sier Tale Henningsen, mamma, interiørarkitekt og fargedesigner i Nordsjö.

Konkurransen kalt Nordsjö make-over, starter onsdag 1. februar og avstemmingen pågår igjennom vårsemesteret til 2. april. Den heldige vinneren blir tilskrevet og presentert hos Nordsjö på Facebook 10. april. Tilsvarende konkurranse foregår parallelt i Sverige.