Kvik med mange nyheter på bad

2012-katalogen fra Kvik er nå på plass i butikkene. I år er det spesielt mange nyheter til deg som drømmer om nytt bad.

Tradisjonen tro kommer den årlige Kvik-katalogen til butikkene i begynnelsen av året. I tillegg til å by på dansk design til kjøkkenet viser katalogen inspirerende baderom. Her ser vi flere nye serier som er videreføringer av elementer i Kviks populære sortiment.

Elegante kurver
De nye baderomsseriene har en design som skaper harmoniske overganger mellom materialer og overflate, heter det i pressemeldingen fra Kvik.

Dette kommer godt frem i Mano Square serien hvor den store Core vasken er utformet for å skape en illusjon av bevegende elementer i rommet. Vasken kan monteres både fritt på veggen eller på benkeplaten.

Tydelige kontraster
Kvik fokuserer på å skape kontraster mellom myke overflater og flater med et røffere uttrykk. Baderomsserien Fico viser dette med sin enkle, funksjonelle og rene stil. Kombinasjonen av lyst treverk og sort benkeplate skaper harmoni og ro i rommet.

Baderomsserien Rimini er et annet eksempel på hvordan kontraster i detaljene kan gi et overraskende fint uttrykk. Rimini har lenge vært en del av Kvik sitt sortiment og har nå blitt videreutviklet med nye detaljer rundt skapdørene. Benkeplaten er produsert i slitesterk bambus limt i lag, noe som gir et naturlig uttrykk i kantene.

Romantisk kjøkkenstil
Kviks country style-kjøkken er også videreutviklet med nye detaljer rundt de klassiske skapdørene. Den mørke og solide benkeplaten i eik (FSC sertifisert) understreker kontrastene.

Den nye katalogen er tilgjengelig nå og kan hentes hos hvilken som helst Kvik butikk.