Nytt produkt skal sikre hytta mot frost

I disse dager lanseres et nytt produkt – PSV 123- for det norske hyttemarkedet, som vil gi hytteeiere som har lagt inn vann- og avløp, større trygghet for at vinterfrosten ikke vil ødelegge investeringen.

Produktet er utviklet av Østfold-bedriften Driftsteknikk AS. Bedriften har levert en rekke pumpestasjoner til hytteeiere de senere år og det er disse som er målgruppen i markedet.

- Det er gjennom våre leveranser og kontakt med de vannlag, som hytteeierne har organisert, vi har avdekket behovet for å lansere produktet PSV 123, opplyser daglig leder hos Driftsteknikk AS, Arild Ahlsen.

Renser og frostsikrer
PSV 123 er et middel som bidrar til at pumpestasjonen knyttet til vann- og avløpssystemet på hytta, blir renset og frostsikret. Ved å bruke PSV 123 vil hytteierne få færre driftsproblemer når sesongen starter igjen til våren.

- Pumpestasjonene trenger frostsikring og vedlikehold. Dette er utført på forskjellige måter tidligere, men nå har vi altså utviklet et produkt som er skreddersydd til formålet og som gjør det enkelt for hytteeierne, påpeker Arild Ahlsen.

PSV 123 består av tre kanner, som alle skal brukes i rense- og frostsikringsprosessen. Kannenes innhold sikrer at pumpestasjonen vinterkonserveres på en trygg og enkel måte. Hele arbeidsoperasjonen tar bare et drøyt kvarter. Både emballasjen og kannene er godt merket. I tillegg ligger det ved en egen informasjonsfolder, så hytteierne som kjøper PSV 123 får utførlig instruksjon om hvordan dette skal utføres.