KitchenAid lanserer hvitevarer

KitchenAid som er kjent for sin designberømte kjøkkenmaskin og andre  husholdningsapparater, utvider med store hvitevarer på det norske markedet.

For mange er matlaging en lidenskapelig kunst, og KitchenAid ønsker å videreføre dette ved å introdusere det profesjonelle kjøkkenet til det private markedet.

Den nye serien til KitchenAid består er utformet i samråd med profesjonelle kjøkkensjefer, slik at produktene dekker behovet til entusiastiske hjemmekokker.

- Vi er stolte av å kunne tilby et komplett utvalg av apparater og kjøkkenredskaper som forenkler alt arbeidet på et kjøkken. Sortimentet tilbyr apparater fra forarbeid og matlaging, til oppbevaring og oppvask. Det er kun fantasien som setter begrensninger av hva du kan få til med de ulike modulene du kan sette sammen, sier Jon Haraldsen, markedssjef i KitchenAid.

KitchenAid tilbyr blant annet stekeovner, topper, varmeskuffer, griller, mikrobølgeovn, kaffemaskin, koketopper(induksjon og gass) og kjøkkenhetter. I samme serie finnes også store amerikanske kjøleskap/fryser (side by side) og vinskap. Alle modulene kan tilpasses ditt kjøkken, enten om du har et stort eller lite kjøkken. Mulighetene er mange, og du kan velge ut i fra praktiske løsninger som f eks vinskuff, oppvaskmaskin med to separate skuffer eller kjøleskuffer i stedet for frittstående kjøleskap.