AEG "Neue Kollektion" lanseres i Norge

AEG lanserer nå en flunkende ny kjøkkenkolleksjon i Norge. Med markedets største ovner skal AEG Neue Kollektion møte dagens kjøkkentrender både i forhold til design, funksjonalitet og miljø.

– AEG kommer til å endre måten vi betrakter eksklusive tyske produkter på. Den nye kolleksjonen kombinerer avanserte teknologiske løsninger med et design som er rent, ryddig og mest av alt; slående vakkert, sier markedssjef Lena Wånemark i AEG Norge.

Designspråket for den nye kolleksjonen er enklere, mer personlig, og har en profil som binder produktkolleksjonen sammen. De horisontale linjene skaper en følelse av flyt, mens de vertikale linjene fremhever den nyskapende teknologien.

Grensesnittet gir brukeren mye informasjon og mange brukermuligheter. Produktene er praktiske i bruk, og det er kun benyttet to forskjellige materialer- glass og stål.

– Vi ønsket skape et så rent grensesnitt som mulig, et som føles så enkelt å bruke at det nærmest ligger en viss skjønnhet i det. Produktene fra den nye kolleksjonen er ikke bare utviklet for de som forlanger maksimal ytelse, men også for dem som verdsetter et stilrent designuttrykk, sier Wånemark.

– Produkter skal være unike, men bør allikevel gjenspeile kjøkkenets harmoni. Når kjøkkenet blir et stadig åpnere rom, bør produktdesignet være konsekvent gjennomført på alle produktene slik at de går i ett med rommet som helhet, sier Wånemark.

Den nye MaxiKlasse-ovnsserien har større kapasitet i matlagingen med markedets største innvendige ovnsvolum. I ovnsserien følger også en kombidampovn med flere intervallfunksjoner for damp som gir fleksible brukermuligheter i matlagingen.

Den nye induksjonstoppen "MaxiSense", gjør det mulig å tilberede mat i store avlange former ved å koble sammen flere induksjonssoner samtidig.