Lar deg tegne drømmehytta i 3D

Markedssjef Øyvind Skogvoll bringer med seg et eget tegnekontor til Saltdalshyttas stand under HYTTE2011 i Norges Varemesse på Lillestrøm 7.-10. april. Her får publikum oppfylt hyttedrømmen i 3D.

- Hyttemessen på Lillestrøm blir uten tvil den viktigste for oss i år, sier markedssjef Øyvind Skogvoll i Saltdalshytta.

Han bringer med seg et eget tegnekontor til Saltdalshyttas stand under HYTTE2011 i Norges Varemesse på Lillestrøm 7.-10. april.

Får tegnet drømmehytta i 3D
Her vil publikum få skisset sin drømmehytte og se den i 3D-versjon på stedet.

- Vi har prøvd dette tidligere, og denne tjenesten vet vi slår godt an. Til utstillingene kommer folk ofte med slitte kataloger og egne blyantskisser fra kjøkkenbordet. De blir veldig fornøyd når de ser hvordan drømmen tar seg ut når den blir overført til en 3D-animasjon, forteller Skogvoll.

Den viktigste messen
HYTTE2011 blir den viktigste messen for Saltdalshytta i år. Skogvoll synes opplegget for messen virker svært lovende, og Saltdalshytta inviterer derfor publikum inn på en stor og generøs stand.

- Vi er fulle av positive forventninger. Messer er en god kanal for salg og visning av produktene våre, men vi er ganske selektive når det gjelder hvilke vi velger å satse på. Vi ønsker å gjøre en skikkelig figur og jobb når vi først melder oss på, sier Skogvoll.

Hyttetorget med nytt møbelsortiment
Hyttetorget, en av landets største leverandører til hyttemarkedet er også på plass på Lillestrøm 7.-10. april.

- HYTTE2011 blir utvilsomt en viktig messe for oss i Hyttetorget. Vi gleder oss til å vise fram vårt helt nye møbelsortiment ”Saga”, en kolleksjon vi har utviklet på egen hånd, sier daglig leder i Hyttetorget, Bengt Larsen.

Larsen tror kombinasjonen hytte og villmark er ideell både for hytteutstillerne og det villmarksorienterte publikumet.

- Vi forventer godt besøk og er spente på å se effekten av at disse messene arrangeres samtidig. Messer er en sentral arena for oss som en av de største leverandørene i hyttebransjen.