Småhusidyll i vannkanten

Moderne småhus signert Niels Torp legges nå ut for salg på Fornebulandets mest attraktive tomter.

Fornebu Utvikling ASA (FBU), ansvarlig utbygger av Fornebulandet, legger nå ut 26 nye leiligheter og rekkehus for salg i idylliske Hundsund.

- Nå kan du kjøpe noe av det beste som Fornebulandet har å by på. Niels Torps vakre retthus og langhus vil ligge helt nederst på Hundsund med utsyn til sjøen, sier salgsdirektør Christian Schøning i Fornebu Utvikling.

I utkanten av boligområdet på Hundsund ligger grendesenteret med mange aktivitetstilbud. I tillegg til ungdomskole og barnehage finnes svømmehall, idrettshall og bibliotek. Hundsund grendesenter har også store utearealer med kunstgress- og kunstisbaner.

- Med naturen, sjøen og alle aktivitetsmulighetene vil dette bli et oppvekstparadis ti minutter fra Oslo sentrum og Sandvika, fortsetter Schøning.

Leilighetene som legges ut, varierer i størrelse fra 91 til 153 kvm i prisklassen 5.8 – 11.5 millioner kroner. Den ene hustypen får tre etasjer med heis og fem leiligheter i hvert bygg. Det blir to leiligheter i 1. og 2. etasje og en leilighet i 3. etasje med to store takterrasser. De tre andre husene får i alt 16 enheter med ni leiligheter og syv rekkehus med direkte adkomst fra bakkeplan.

- Vi har lagt mye tid og ressurser i utarbeidelse av dette området og lagt vekt på å skape en hyggelig småhusbebyggelse, forteller Schøning.

I fronten av denne utbyggingen blir det et grunt vannspeil som tar opp motivet fra det nærliggende Hundsundet.

58 leiligheter signert Niels Torp har blitt lagt ut for salg i to omganger. I 2010 ble 18 leiligheter solgt og det forventes også stor interesse rundt denne salgstarten. På www.fornebulandet.no kan boligkjøpere nå bevege seg tredimensjonalt gjennom dette området og de andre boligområdene Koksabukta, og Rolfsbukta.