Nordbohus lanserer ny hyttekatalog

Nordbohus lanserer i disse dager sin nye hyttekatalog Nordbohus FRI. I den nye katalogen er det 19 unike hytter for fjord, fjell, byfolk, sjøfolk og fjellglade vandrere.

Her er det ingen Røkke-slott, men ganske enkelt hytter for folk flest. Størrelsen på hyttene varierer fra 35 til 125 kvm.

Hyttekatalogen inneholder Nordbohus sine bestselgere som Corner, Yatzy og Ro. I tillegg byr katalogen på spennende nyheter. Én av disse, hyttetypen Uno, har skapt stor interesse, og er faktisk allerede solgt og under bygging!

Flere vil ha helt ferdig hytte
Tradisjonelt prissettes en hytte med utgangspunkt i en byggesettleveranse som består av ferdig kappede materialer uten murarbeid og tømrerarbeid blant annet. Det er denne priskategorien man oftest ser i leverandørenes prislister.

Den siste tiden ser man imidlertid at flere ønsker en innflyttingsklar hytte, i stedet for et byggesett. Nordbohuskjeden ønsker å komme markedet i møte på dette ønsket, og samtidig tilby kvalitetshytter til akseptabel pris. – Vi tror utvalget i Nordbohus FRI er godt tilpasset folk flest, og en oppnåelig hyttedrøm, sier Stian R. Moursund, markedssjef i Nordbohus.

Bygd for å vare
- Alle våre hytter er utviklet i tråd med Nordbohus Byggesystem, som er Teknisk Godkjent av Sintef Byggforsk. Godkjenningen gir markedet trygghet for at hyttene er i henhold til gjeldende myndighetskrav, og har den kjente Nordbohuskvaliteten, sier Moursund.