Trend og tradisjon fra Tarkett

Tarkett lanserer denne våren flere nye parkettgulv i kolleksjonene Epoque, Salsa og Viva som gir flere muligheter til å skape et hjemmemiljø som gjenspeiler vår personlighet.

Epoque er Tarketts klassiske og mest eksklusive parkett som utstråler varme og egenart uten å være for tradisjonell. Planken har fasede kanter som gir et vakkert og eksklusivt utseende. Nå lanseres et nytt tilskudd til Epoquefamilien i en trendy grålasert tone som heter Epoque Eik Design Grey Contrast. Gulvet passer perfekt i et moderne, designorientert hjem.

Epoque Eik Design Grey Contrast har en tykkelse på 14 mm og 3,6 mm slitesjikt, noe som gjør at gulvet kan slipes 4-5 ganger. Gulvet er overflatebehandlet med Proteco.

Salsa

Vintagestilen befester sin stilling innenfor interiør. For å kunne tilby en vintagestil i hjemmet som tilfredsstiller moderne krav til funksjon og vedlikehold, lanserer Tarkett to nyheter innenfor Salsa familien.

Salsa Eik Patena hvit 3-stav gir en landlig vintagefølelse i rommet samtidig som den er frisk og trendy. Gulvet er børstet og deretter hvitlasert og slipet for å få frem et hvitkalket utseende som fremhever treets naturlige aldring.

Salsa Eik Patina Svart 3-stav er et moderne og funksjonelt gulv som gir følelsen av å ha vært med en stund, som et dansegulv som har en historie å fortelle. Overflaten er børstet og svartlasert for deretter å ha blitt slipt. Resultatet er en kombinasjon av det gamle gulvets patinerte utseende og det nye gulvets egenskaper ved å være lettstelt og komfortabelt.

Salsa er en 3-stavs parkettkolleksjon i 14 mm tykkelse. Slitesjiktet er på 3,6 mm og gulvet kan derfor slipes 4-5 ganger. Overflatebehandlet med Proteco, markedets med slitesterke lakk.

Viva

Tarketts Viva-kolleksjon er en stabil tynnparkett som er lett å legge og som sparer på naturens ressurser gjennom det noe tynnere, men slitesterke eldeltreeet. Et Vivagulv kan du ha lenge, men sortimentet kan også enkelt byttes når trender og den personlige smaken forandres.

Fra og med januar finnes fire nye medlemmer i Viva-familien:

• Et plankegulv i trendy bambus. Bambus er et rasktvoksende materiale som sammen med
tynnparkettens konstruksjon gjør Viva til Tarketts mest råvareeffektive gulv.

• Varmen og den eksklusive følelsen i valnøtt finnes nå til og med i vakkert 2-stavsmønster.

• Det skandinaviske lyset fanges opp med den hvite Ask Design White 2-stavs parketten. Utseendet gir følelsen av et trendy, malt gulv.

• En mørkere, roligere følelse skapes med det trendriktige grålaserte Ask Design Grey.

Viva er en 8,5 mm tynnparkett med et slitesjikt på 0,6 mm. Kolleksjonen er tilgjengelig i over 20 ulike tresorter og varianter.

Et nytt gulv er personlig og skal føles riktig ut fra følelse og funksjon. Tarkett parkett er behandlet med Proteco lakk, noe som gjør at du kan velge uten å bekymre deg for slitasjen. Slitestyrken i gulvet sitter nemlig i lakken. Proteco finnes i to alternativer - blank og matt.