Bosch feirer 75-årsjubileum for sine kjøleskap

Alt i 1933 presenterte Bosch det første kjøleskapet for hjemmebruk. Siden den gang har Bosch bidratt til at både design og teknologi har gjennomgått en enorm utvikling.

I forbindelse med 75-årsjubileumet for introduksjon av det første kjøleskapet, lanserer Bosch nå en egen jubileumsmodell - Bosch ColorGlass Edition. Den eksklusive modellen kommer i fem ulike farger, har et lekkert design, avansert NoFrost teknologi og er selvfølgelig et godt miljøvalg.

Gjennom 75 år har Bosch vært med på å prege utviklingen av kjøleskap. Det første kombiskapet med både kjøledel og frysedel ble lansert i 1967. Skap med 0-gradssone ble introdusert alt i 1989 - en teknologi som først nå begynner å bli utbredt. I 1993 var Bosch den første i Norge som kom med kjølprodukter helt uten miljøskadelige gasser. Viftekjøling for jevnere temperatur og AntiBacteria som gir økt matsikkerhet er andre eksempler på egenskaper Bosch har vært med på å utvikle.

Den lange erfaringen og et kontinuerlig arbeid for å forbedre produktene er også årsaken til at Bosch ligger helt i front når det gjelder energieffektivitet. Bosch ColorGlass Edition bruker 277 kWh/år og har energiklasse A+. Det 185 cm høye kjøleskapet har et nyttevolum på 284 liter hvorav 63 liters selvavrimende frysedel.

ColorGlass Edition-serien har funksjoner som Multi AirflowSystem, AntiBacteria, NoFrost, Chiller safe, LCD Touch display for innstilling av temperaturer, valg av superkjøl- og superfrys-funksjoner, økonomi- og ferieinnstilling, barnesikring eller tidsur for hurtigkjøling av flasker.

Du har mulighet til å velge mellom fargene høyblank hvit, svart, rød, cappuccino og sølv etter hva som passer best inn i kjøkkenet ditt.