Saltdals-hytta gir mye på kjøpet

Når du kjøper deg hytte trenger du mer enn gulv, tak og vegger. På handlelisten (eller ønskelisten) står også kjøkkeninnredning, hvitevarer, vedovn, saunaovn, gassgrill, TV, stereoanlegg, solcellepanel, toalett flere og andre mer eller mindre nødvendige ting, skriver Saltdalshytta på sine sider.

 

Som landets største hytteprodusent merker vi etterhvert at mange leverandører ønsker å samarbeide med oss. De 420 som får levert en hytte fra oss i år er en ettertraktet kundegruppe, og det ønsker vi nå å la disse kundene dra nytte av.Vi har det siste året arbeidet med å få på plass avtaler med store og kjente leverandører, og nå begynner bitene å falle på plass. Vi kan bl.a. nevne en meget gunstig avtale når det gjelder hvite- og brunevarer fra Expert, samt kjøkkeninnredning fra HTH og Trønder-Tre, heter det videre.

Du får gevinsten!
Et viktig moment er at prisen våre kunder får uansett skal være bedre enn det de ville fått ellers, slik at de føler seg trygge på at de gjør en god handel. Rabattene vi har forhandlet oss frem til går dessuten uavkortet til deg som kunde.

Store besparelser
Vi har hatt hovedfokus på ting de fleste uansett må ha til hytta, så her er det kun snakk om å spare penger, ikke bruke enda mer. Vi lager nå nå en fin brosjyre som presenterer leverandørene og tilbudene, og denne vil fra 1. juli bli distribuert sammen med katalogene. Hvis du skal bestille nå eller allerede har bestilt hytte i år, vil tilbudet gjelde for deg også, skriver Saltdalshytta.