Hage.no blir bygget om


Vi har nå startet arbeidet med å bygge om hele nettstedet www.hage.no. Det blir fortsatt en del av Byggeindustriens nettsatsing. De nye sidene kommer til våren.

 

Byggeindustrien har hatt stor suksess med www.bygg.no som har hatt en veldig sterk trafikkøkning de siste ukene. En av årsakene til suksessen er at sidene hele tiden oppdateres med nyheter. Totalt kan man nå søke på nær 27 000 saker på bygg.no. I tillegg kan det søkes på tusenvis av saker fra bladet Byggeindustrien som ligger i et eget PDF-arkiv.

Forbrukersidene på www.boligogenergi.no bygges også opp sakte, men sikkert. I løpet av våren vil det bli lastet inn betydelig mer innhold mogså på disse sidene.

Den nye hagesiden vil få et helt annet design enn hva vi har på våre øvrige nettsider. Det er internettleverandøren 07 som har ansvaret for den tekniske plattformen for Byggeindustriens sider. De er også engasjert i utviklingen av hage-sidene. I tillegg vil vi engasjere personer som kjenner dette fagfeltet godt.
Er det noen som har ideer til innhold på hage-siden så send disse gjerne til redaktøren i Byggeindustrien, Per Helge Pedersen - php@bygg.no.