Mange flotte kjøkken

På årets Bygg Reis Deg-messe ble det vist en rekke flotte kjøkken og kjøkkenløsninger. Utstyret på kjøkkenet blir bare mer og mer fancy.

 

Det er ikke tvil om at mannen nå for alvor er på vei til å innta kjøkkenet. Mange steder har han allerede overtatt. Det er vel årsaken til at mange familier bruker langt mer penger på kjøkken enn tidligere. Stadig mer avanserte maskiner kommer også på plass.

Kjøkkenet blir gjerne større - og for mange er det blitt boligens viktigste rom. Allrom med kjøkken hvor det er plass nok, er selve drømmen for de fleste. Når man har gjester, blir de invitert direkte på kjøkkenet. Spisestuen hører historien til for mange.

'Det er utrolig mye flott å velge i. Kjøkkendesignere har nok å gjøre om dagen. Skjønt nå er det kommet programmer slik at du selv kan sitte bak PCen å designe ditt eget kjøkken helt etter de hode.

Ellers merker vi oss at også gasskomfyrene er på full fart inn. De blir stadig større. Noen ganger kan man ha følelse av å komme inn på et restaurantkjøkken når man besøker folk. Tidligere var det bilen som var statussymbolet -nå er det blitt komfyren og kjøkkenet.