Skråblikk på liggende panel

Nå blir det lettere å male liggende panel, også i høyden. Jordan lanserer penselen Perfect Oval 65 mm med blikk og bust som er vridd 90 grader.

- For mange har det vært en utfordring å male liggende panel effektivt, og spesielt i høyden. En vanlig pensel vil bare berøre veggen med kanten hvis man fester den på et forlengerskaft, og derfor har mange brukt både stige og forlengerskaft for å komme ordentlig til. Nå har vi vridd blikket og busten slik at penselen treffer panelen med riktig vinkel når du bruker forlengerskaftet, forteller produktsjef Tobias Andersson i Jordan.

Penselen egner seg også godt til å male vindskier samt smale underliggere på stående panel.

- Den har også den fordelen at du kan male oppunder gesimskasser og andre ting uten at det drypper ned på deg, fordi vinkelen gjør det mulig å stå litt bortenfor å male, sier han.

Sparer håndleddet
Det vridde blikket gjør det også enklere å male liggende panel uten forlengerskaft.

- Med en rett pensel må du vri håndleddet for å treffe riktig mot veggen. Nå kan du holde håndleddet rett fordi penselen er vinklet som den er. Dermed blir det ikke på langt nær så slitsomt å male, og du unngår belastningsskader i håndleddet, forteller Andersson.

Slitesterk bust
Penselen hører hjemme i Jordans penselserie Perfect, og er en kvalitetspensel som garanterer deg godt resultat hver eneste gang. Den er utstyrt med en bustblanding av siste generasjons materialer, som sikrer at malingen fordeler seg jevnt og fint på underlaget. Malingen skal ikke legges på for tynt, men heller ikke legges på for tykt, om man skal unngå sprekker i malingen og holde vannet ute. Busten er svært slitesterk, og passer godt til alle typer maling, lakk og beis.