Spennende badenyheter fra Byggma Group

- Vi har fått svært god mottakelse på vår nye spennende baderomserie hvor vi på våre plater bl a har imitert flis, sier administrerende direktør Per Jåtog i Byggma Group til Byggeindustrien.

- Dette er egentlig et 40 år gammelt produkt, men vi har utviklet produktet betydelig, og vi synes nå å ha fått frem løsninger som har høstet mye anerkjennelse. Det å bruke slike plater på bad er svært rasjonelt og kostnadseffektivt, sier han.

- Vi har ellers satset stort på årets Bygg Reis Deg messe hvor vi har en stand på 250 kvadratmeter. Den er delt inn i syv seksjoner hvor de enkelte produktkategorier blir vist frem. På hver av disse seksjonene har vi en ansvarlig. Alle våre distriktsjefer er til stede på messen, sier han.

- På vår stand har vi dører/vinduer, laminatgulv, spon, I-bjelke, ubrennbare plater, ferdigbehandlede trefiberplater (vi viser nå nye malte overflater) og selvsagt baderomspanel, sier Jåtog.

Byggma Group vil i år passere to milliarder i omsetning. Det er ti fabrikker - og alle går for full maskin. Det er 1 000 ansatte i selskapet. I år blir det produsert 85 000 tonn trefiber og 350 000 kubikkmeter spon. Bare Forestia har 100 lastebiler ut og inn hver eneste dag.