Bolig og Energi med spennende stoff

Vi håper at nettstedet Bolig og Energi som ligger under bygg.no kan bli mye brukt. Dette er først og fremst et nettsted som er rettet mot forbrukerne.

 

Byggeindustrien valgte tidligere i år å redesigne alle sine nettsteder. Alt er nå lagt over på en helt ny og moderne plattform. Dette gjør at vi har langt flere muligheter enn før til å kombinere. Bygg.no er blitt en stor suksess etter omleggingen, og vi håper at Bolig og Energi i sin nye drakt også vil få en stor leserkrets.

Vi åpnet denne siden formelt i forbindelse med åpningen av Bygg Reis Deg. I løpet av de neste ukene vil vi legge ut en rekke nye saker både på hovedsiden og på undersidene. Mye stoff ligger allerede i vårt arkiv. Har man spørsmål er det utrolig mange svar i de utallige sakene som ligger i vårt sentrale arkiv. Totalt ligger det mer enn 24 000 ulike saker i dette arkivet. Bare i år er det lagt inn over 6 000 saker. Mange av dem er også knyttet til forbrukersaker.

Vi får daglig inn en lang rekke tips, pressemeldinger m v. Nå kan vi plassere nyhetene der hvor de hører hjemme. Vi har en bredde i byggenæringen som  ingen andre nettsteder i byggenæringen har.

Det at vi har kalt nettstedet Bolig og Energi er ikke tilfeldig. Spørsmål knyttet til Energi er blitt stadig viktigere for alle. Ved å koble disse emnene sammen mener vi å kunne dekke opp det meningmann er mest opptatt av når det gjelder hus og hjem.

Dette er en side som vil bli utviklet videre. Har noen tips eller kommentarer så send dem gjerne til redaktøren - php@bygg.no.