– Ururu Sarara er så mye mer enn en varmepumpe. Den er rett og slett løsningen for de som ønsker et best mulig inneklima, sier Fredrik Engh, daglig leder i Friganor AS.

– Mer enn en varmepumpe

Daikin er nå på markedet med den nye luft varmepumpen Ururu Sarara. Den skal være selvrensende og energieffektiv, samtidig som fuktdelen sørger for at inneklimaet skal bli så naturlig og godt som mulig.

– De aller fleste eiere av varmepumper tror at den henter friskluft utenfra. Men sannheten er at de resirkulerer luft, uten noen utskifting. Derfor er det viktig å poengtere at Ururu Sarara faktisk henter friskluft fra omgivelsene og tilfører den innendørs, heter det i en melding fra importøren Friganor.

I tillegg til å kjøle ned og varme opp kan Ururu Sarara blant annet tilføre friskluft, befukte luften om vinteren eller avfukte luften om sommeren. Det skal gi et best mulig optimalt inneklima.

Daikin Ururu Sarara har forøvrig allerede utmerket seg og vunnet pris for å være Japans mest energieffektive produkt. I tillegg vant Ururu Sarara den europeiske kåringen red dot design award 2013.