Multiconsult søker 4 - 8 studenter til MUST Arktisk 2013

Multiconsult har i dag et av de ledende miljøene innen Arktisk teknologi og planlegging av infrastruktur i kaldt klima og arktiske områder. I Multiconsult er Tromsøkontoret hovedsenteret for denne kompetansen, og vi skal styrke og videreutvikle dette miljøet i hele Multiconsult.

Som et ledd i denne utviklingen arrangerer must [Multiconsult for studenter] sommeren 2013 sommerprosjektet must Arktisk for studenter. Vi søker i den forbindelse etter 4 – 8 studenter innen Geoteknikk, Bergteknikk, Konstruksjonsteknikk, Marin konstruksjon, Marin hydrodynamikk, Elektro VVS/Energi, Vei, VA og Plan/ Utredning.

Multiconsult Region Nord er lokalisert med regionskontor i Tromsø og lokale kontorer på Svalbard, Kirkenes, Vadsø, Alta, Sortland, Narvik og Bodø. Vi er totalt 140 ansatte. Regionen utfører flerfaglig rådgivning og prosjektering inkludert design og arkitektur. Våre fagområder spenner fra planarbeid og konsekvensutredninger, kartlegging av fysisk miljø og grunnundersøkelser, geoteknikk og geologi, til bygninger og infrastruktur på land, konstruksjoner og anlegg onshore og offshore.

Multiconsult har en oppdragsportefølje som pr i dag inkluderer oppdrag i hele Nord-Norge og en rekke oppdrag på Svalbard. Vi har også oppdrag for større internasjonale selskaper som jobber med utvikling av infrastruktur i forbindelse med olje- og gassfelt i arktiske områder. Vi tror utviklingen i nordområdene og på Svalbard vil fortsette i tiden fremover.

FirmaMulticonsult AS
FylkeTroms
StedTromsø, evt. Oslo eller andre Nord-Norgekontorer
Søknadsfrist15.02.2013

Kontakt

Lars -Thomas Nordkild99 71 10 69


Søk stilling:

http://www.multiconsult.no/Karriere/stillinger/

Stilling-ID: 3523