Oslo Elprosjektering blir Rejlers

Oslo Elprosjektering blir Rejlers Elprosjektering fra 1. januar 2013.

Rejlers er et rådgivende ingeniørfirma innen fagområdet elektro som prosjekterer bl.a. skoler, sykehjem, næringsbygg, privatboliger, samferdsels- og idrettsanlegg m.m. Selskapet har spesialkompetanse innen belysning, kraftdistribusjon, sikkerhetsanlegg (brann/innbrudd), tele/data, byggautomatisering, samferdsel, transportsystemer og eltakst.

– Rejlers skal være det ledende kompetansemiljøet på energi og el-teknikk, Rejlers Elprosjektering er med å styrke den posisjonen ytterligere, sier adm. direktør Kjell Myrann i Rejlers Consulting.

Gaselle
Rejlers Elprosjektering har kontorer på Lysaker, teller 8 ansatte og var senest i 2008 inne på DNs Gaselleliste.
Selskapet er solid i forhold til oppdrag og kundemasse. Petter Arnesen, daglig leder i Rejlers Elprosjektering, øyner stort potensial som nytt medlem i Rejlers-familien.

– I et konkurranseutsatt marked blir vi mer attraktive når vi står på skuldrene til en nordisk ingeniør-gigant. Å være en del av et større kompetansemiljø som er ledende innenfor sitt felt vil være en inspirasjon for egen del, og samtidig komme våre kunder til gode.

Rådgivningsspesialist på energi- og elteknikk
Rejlers ble etablert på 1940-tallet i dag et blomstrende tredjegenerasjons familieselskap. På begynnelsen av 2000-tallet utviklet Rejlers seg et internasjonalt konsulentselskap med Norden som hjemmemarked. Selskapet ble børsnotert i 2003, og mellom 2005 og 2010 fordoblet selskapet både antall medarbeidere og omsetning, en utvikling som selskapet har satt seg som mål å fortsette med i de kommende årene. I det norske markedet er ambisjonen er å bli Norges beste rådgivningsspesialist på energi- og elteknikk.