Sivilarkitekt - Skien

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeTelemark
StedSkien
Søknadsfrist11.02.2013

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi står på springbrettet til nye og spennende utfordringer. Vil du være med å løse dem? Vi trenger nå flere medarbeidere i Skien. Vårt kontor fylles av tidligere ansatte ved Arken Arkitektkontor, som nå alle er ansatt i Rambøll. Vårt kontor i Skien tilbyr flerfaglig rådgiving og teller 13 medarbeidere.

Stillingen inngår i Rambøll Region Øst, Divisjon Plan og Arkitektur, som jobber innen arkitektur, interiørarkitektur, landskapsarkitektur, eiendomsjus og arealplanlegging. 

Rambøll i Grenland er en del av Norges største arkitektmiljø. Kontoret i Skien består av tidligere ansatte i Arken Arkitektkontor.

Vi søker sivilarkitekt med minimum 8 års erfaring, som ønsker å være med på utviklingen av vårt arkitektmiljø. Du vil bli en del av et kreativt, skapende og flerfaglig miljø, med ansvar for små og store prosjekter. Vårt mål er å gjøre gode arkitektoniske grep som skaper bærekraftige og gode løsninger for samfunnet og våre oppdragsgivere. Vår portefølje omfatter både store og små oppdrag, fra hytter og eneboliger – til store offentlige og private bygg.

For rette vedkommende kan utvidet markeds- og fagansvar bli aktuelt.

 

Vi tilbyr

Vi tilbyr et inkluderende arbeidsmiljø med gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver med kolleger i et stort nettverk i Rambøll.

Vi har lokaler sentralt i Skien, nærmere bestemt i Fortunakvartalet. Vi har et uhøytidelig arbeidsmiljø med fokus på trivsel og fleksibilitet, engasjement og frihet under ansvar.

Rambølls viktigste ressurs er medarbeiderne. Vi legger derfor vekt på å utvikle den enkelte medarbeiders faglige og personlige kompetanse. Gjennom vårt kursopplegg ”Rambøll Academy” vil du ha mulighet for en målrettet utvikling av din karriere i den retningen du ønsker.

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/f8462e3d90c0a96f4efd471cac38927f/905573/35747?iso=no

 

Vis flere stillinger: