Seksjonsleder Brann og sikkerhet

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist18.02.2013

Rambøll er engasjert i mange interessante og krevende prosjekter, ofte med stor samfunnsmessig betydning. I Oslo har vi et stort flerfaglig miljø bestående av over 400 engasjerte rådgivere. Avdeling Brann og sikkerhet i Oslo består av 13 medarbeidere, med 40 totalt i Norge. Vår oppdragsportefølje vokser og vi trenger flere dyktige kollegaer. Vil du bli en av oss?

Arbeidsoppgavene vil omfatte ledelse av brannseksjon, personalansvar, økonomiansvar, branntekniskrådgivning og oppdragsledelse.

Vi tilbyr et godt faglig og sosialt miljø med ambisjoner om å være landets fremste innen fagfeltet brann. Du får ta del i et bredt fagmiljø og vi tilbyr attraktive personlige og faglige utviklingsmuligheter blant annet gjennom vårt eget utviklingsprogram Rambøll Academy. Den rette kandidaten blir tilbudt meget konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger i tillegg til gunstige ferieordninger.

Du er sivilingeniør eller ingeniør med noen års erfaring. Du bør ha erfaring som brannrådgiver, men dette er ikke et absolutt krav. Gode personlige egenskaper kan kompensere for kortere brannfaglig bakgrunn. Lederfaring er et fortrinn.

 

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/6491de0de7afd2eedbe5f020f5e2cdd6/906593/35750?iso=no

 

 

Vis flere stillinger: