Senior prosjektleder/Driftssjef

Entreprenørvirksomheten har fokus på næringsbygg, og har vist en god evne til å være kundeorientert, fleksibel og etterrettelig. Dette har gitt en etablert kundemasse, flere rammeavtaler og gradvis økning i størrelse på prosjekter. Med flere omfattende prosjektforespørsler innen rehabilitering og nybygg ønsker selskapet å realisere et ytterligere potensiale. Dette innebærer en kraftig vekst fra dagens omsetning på kr 80 mill., men er ikke realistisk uten å utvide virksomheten med en dreven prosjektleder.

FirmaKinderStiff Consulting for kunde
Fylke
SøknadsfristSnarest

Kandidater kan dokumentere god erfaring fra å styre større, komplekse prosjekter og evner å ta ansvar og vise lederskap. Du trigges av muligheten til å løfte virksomheten videre. Utdanningen din er teknisk, og at du har erfaring fra betydelige ombyggingsprosjekter fra næringseiendom er avgjørende. Som person er du kommersiell, gjennomføringssterk og en klok leder. Har du erfaring som kan løfte virksomheten videre, gis det handlingsrom og det åpnes for eierskap.

 

Ta gjerne kontakt med KinderStiff Consulting v/Hild F. Kinder, tlf. 478 25 625 eller Benedikte Stiff, tlf 924 45 661 for ytterligere informasjon. Alternativt sendes søknad med CV til post@kinderstiff.no

Vis flere stillinger: