Prosjektsjef og Prosjektleder - byggherreroller

FirmaFerd Eiendom AS
Fylke
Søknadsfrist12.02.2013

Ferd Eiendoms ambisjon er å utvikle attraktive prosjekter og skape varige verdier og sette tydelige spor. Aktivitetsnivået er sterkt økende, og selskapet skal nå styrke organisasjonen med en prosjektsjef og en prosjektleder.


Prosjektsjef - Byggherrerolle

Prosjektsjefen vi søker er en aktiv og kommersielt orientert sivilingeniør/sivilarkitekt med 5-10 års erfaring som prosjektutvikler, -leder/ byggeleder i et entreprenørselskap eller et eiendomsselskap.


Prosjektleder - Byggherrerolle

Vi søker en sivilingeniør/ sivilarkitekt med 2-4 års relevant erfaring og interesse for byggherrerollen i eiendomsbransjen.


Hovedoppgavene for begge stillingene vil med litt ulik innfallsvinkel være:
• verdiskapning og prosjektutvikling
• planarbeid og offentlig byggeprosess
• kommersiell eiendomsforståelse
• forhandlinger og innkjøp av entreprenørtjenester
• ansvar for gjennomføring av byggeprosjekter

 

Ferd Eiendom tilbyr stimulerende utfordringer i et sterkt fagmiljø preget av åpenhet og gjensidig respekt. Vi legger stor vekt på personlige verdier og egenskaper, spesielt evne til å skape tillit, gode samarbeidsegenskaper, gjennomføringsevne og eventyrlyst.
Konkurransedyktige betingelser.

 

Ønsker du mer informasjon er du velkommen til å ringe Helge Krog, KROG & Co. AS, tlf. 67 81 81 70 / 99 55 44 11 eller prosjektdirektør Knut M. Tolo, Ferd Eiendom, tlf. 918 01 392. Søknad med CV sendes til krog.co@online.no innen 12. februar 2013.

 

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt.
Ferd Eiendom har ansvaret for konsernets eiendomsinvesteringer og selskapet har god tilgang på investeringsmidler. Virksomheten omfatter utvikling av bolig-, kontor-, lager-/logistikkeiendommer.

Vis flere stillinger: