Christian Kinden ny daglig leder i Bjørns hage og anlegg

Bjørns hage og anleggs nye daglige leder, Christian Kinden, skal øke omsettingen med 30 prosent i 2013. Ordrereserven er allerede i rute.

– Jeg har vanvittig stor tro på organisasjonen og menneskene som jobber her, sier Kinden.

Christian Kinden har siden august 2012 vært konstituert daglig leder. Nå tar han altså steget opp og blir værende.

– Jeg har fått prøve meg i rollen og dette har gitt mersmak. Jeg er sulten og gira, sier Kinden, som beskriver seg som en leder og person som liker utfordringer og gode samarbeidsrelasjoner, sier han.

Sikter høyt
2012 var et utfordrende år for Bjørns hage og anlegg med lav omsetning og ikke tilfredsstillende resultat. Nå skal Kinden ta bedriften til nye høyder. Konsernsjef, Bjørn Risa, er ikke i tvil om at Kinden er rett mann til oppgaven.

– Vi ønsker å bruke mindre ressurser på administrasjon, og ha flere folk ute i felten. Vi skal bli bedre på prosjektplanlegging, prosjektstyring og effektiv gjennomførelse. Kinden representerer de egenskapene som trengs til den jobben, sier Risa.

– Kinden er en ung leder med høy kompetanse som kan vokse seg inn i denne rollen. Han har god, variert erfaring, stor kunnskap og i tillegg Mesterbrev i annleggsgartnerfaget. At han blir den nye daglige lederen ble godt mottatt blant de ansatte, forteller Risa.

Inspireres av arbeidsplassen
Christian Kinden mener Bjørns hage og anlegg har et enormt potensiale til videre vekst.
– Jeg har stor tro på organisasjonen og konsernet i sin helhet. Vi er ressurssterke med mange flinke medarbeidere. Det er menneskene som jobber her som gir meg gnisten i hverdagen, og gnisten jeg trenger for å ta fatt på den nye jobben, forteller en ydmyk Kinden.

Kinden har jobbet i Bjørns hage og anlegg siden november 2010. Da som prosjektleder/kalkulatør.