Ingeniør / Prosjektleder / Konstruktør

Armec AS ble etablert i 1999 og er en komplett tilbyder av tjenester innen mekanisk verksted. Vi leverer produkter med høy kvalitet innen stålkonstruksjoner, fagverk, søyler, trapper og rekkverk til byggindustrien. Vi dekker hele byggeprosessen med prosjektering, produksjon og montasje.

FirmaArmec AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Bedriften har en egen konstruksjonsavdeling som benytter BIM dataprogram. Ved tegning benyttes Tekla Stålmodellering i 3D, mens dimensjonering og beregning foregår på SAP 2000. Disse to dataprogrammene er integrert. Focus konstruksjon 2D/3D og Power Connect blir også brukt for dimensjonering.

 

ARMEC AS har ny sentralgodkjenning. Ansatte har godkjente sveisesertifikat innen elektrode- og rørtråd i henhold til nye EU-krav. Vi har Nasjonal sveisekoordinator Nivå 3: NS-EN 1090-2 samt  kvalifikasjonsertifikat i StartBANK. Vi vil i løpet av året bli CE-godkjent. For å styrke vår konstruksjonsavdeling søker vi :

 

Ingeniør/Prosjektleder / Konstruktør

 

Som ingeniør/prosjektleder/konstruktør vil du ha prosjektansvar, dvs. konstruksjon, beregning, produksjonstegning, montasjeplanlegging og oppfølging etter kundens ønske og behov. Vi kan tilby varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et hektisk miljø sammen med dyktige kollegaer.

 

Vi ønsker oss en selvstendig og engasjert medarbeider som er utdannet ingeniør, behersker norsk skriftlig / muntlig og har erfaring fra DAK..

 

Tiltredelse etter avtale.

Spørsmål vedrørende stillingen rettes til daglig leder Jørn Stian Rismoen pr. tlf 91611606 / 62955400 eller pr. e-post joern@armec.no.

Søknad med CV og vedlegg sendes pr. e-post til   joern@armec.no snarest


ARMEC A.S

Postboks 60, 2271 FLISA

 

Tel +47 62 95 54 00        fax +47 62 95 54 01                                           

Email : firmapost@armec.no                                www.armec.no                                    

Vis flere stillinger: